Kunst Plexiglas Foto Vers

Kunst Plexiglas Foto Vers. Ruime collectie foto kunst op plexiglas. Door het verlijmen van uw kunst op plexiglas krijgt de foto een extra dimensie, en dat heeft met name te maken met het feit dat plexiglas meer licht doorlaat dan regulier glas. In onze collectie is voor iedereen wel een passende print te vinden. Het artwork wordt hoogwaardig afgedrukt en heeft een superieure beeldkwaliteit.

39 90

Uitgelicht 39 90

De kleuren zien er scherper uit, haast briljant, en er is sprake van een optimale dieptewerking, en daarmee contrast. Bij ons koop je een schilderij op plexiglas wat uitdagend en inspirerend is en zorgt voor luxe in jouw interieur. Voor uw foto op plexiglas beschikt u bij whitewall over tal van opties, zoals bijvoorbeeld de kezue van papier voor uw afdruk achter acrylglas, met name het merk (fuji, kodak of llford) of een speciale papierafwerking die beter bij uw ontwerp past:

Foto op plexiglas op maat uit 100 mln.

De kwaliteit en glossy uitstraling op plexiglas is door de jarenlange productinnovaties geperfectioneerd. Ruime collectie foto kunst op plexiglas. Zowel op de zakelijke als particuliere markt is deze vorm van foto kunst steeds meer in trek. Voor uw foto op plexiglas beschikt u bij whitewall over tal van opties, zoals bijvoorbeeld de kezue van papier voor uw afdruk achter acrylglas, met name het merk (fuji, kodak of llford) of een speciale papierafwerking die beter bij uw ontwerp past: De fotokunst wordt achter 5mm plexiglas, ook bekend als acrylglas. De kwaliteit en glossy uitstraling op plexiglas is door de jarenlange productinnovaties geperfectioneerd. Het artwork wordt hoogwaardig afgedrukt en heeft een superieure beeldkwaliteit. Kleurrijke landschappen, levendige steden, wilde dieren en prachtige abstracte kunst.

39 90

In onze collectie is voor iedereen wel een passende print te vinden. Plexiglas geeft een bepaalde diepte in een foto en is doorschijnend. Ultra hd voor zeer gedetailleerde ontwerpen of metallic voor bijvoorbeeld nachtelijke stadsbeelden. Dette gir bildet en ekstra dimensjon, i tillegg til at det også får en nydelig glanset overflate. Foto op plexiglas op maat uit 100 mln. Foto kunst op plexiglas zien we steeds vaker terug komen.